Home / Lajme / Kronika e zezë / Shpërbëhet grupi që ka shitur drogë në Karposh të Shkupit

Shpërbëhet grupi që ka shitur drogë në Karposh të Shkupit

Prokuroria publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsion në bashkëpunim të koordinuar me Sektorin për hetime kriminale – njësia për tregti të paligjshme me drogë pranë Ministrisë së Punëve të Brendshme, ka shpërbërë edhe një grup që në periudhën e fundit është marrë me shitje të lëndëve narkotike.

“Duke vepruar sipas kallëzimit të parashtruar penale kundër dy personave, prokurori publik kompetent deri te gjykatësi i procedurës paraprake pranë Gjykatës themelore Shkupi 1 – Shkup parashtroi propozim për përcaktimin e masës së paraburgimit për të dyshuarit. personat ngarkohen se kanë bërë vepër penale – Prodhim të paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të lëndëve narkotike, substanca psiokotrope dhe prekusorë nga neni 215 paragrafi 3 nga Kodi penal”, kumtoi PPRM.

Bazat e dyshimit, siç thonë prej atje, rrjedhin nga dëshmitë e marra paraprakisht se të dyshuarit në shtator të vitit 2016 në mënyrë të paautorizuar, ndërsa për shkak të shitjes kanë blerë dhe shitur drogë – marihuanë me peshë prej 805 gramë në afërsi të shkollës së mesme “Nikolla Karev” në lagjen e Karposhit në Shkup.

Njëri prej personave, dje në orët e hershme të mëngjesit është penguar në vendkalimin kufitar Deve Bair gjatë tentimit, për dalje nga Republika e Maqedonisë dhe është mbajtur dhe privuar nga liria.

Gjithashtu lexo

Shqyrtohet mundësia për punën në dy turne të kopshteve

Qeveria e Maqedonisë është duke e shqyrtuar mundësinë për të vendosur orar në dy turne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *