Home / Shëndeti / Si të lindet fëmija i gjinisë së dëshiruar

Si të lindet fëmija i gjinisë së dëshiruar

Disa teori të deritashme të njohura mirë me atë se a do të lindni fëmijë mashkull apo vajzë, janë:

– Rastësi e kulluar. Gjysma e spermatozoideve bartin kromozomin X, ndërsa gjysma tjetër kromozomin Y, kështu ë shanset janë 50:50.

-Burrat “macho” më së shpeshtin bëhen baba të fëmijëve vajza. Disa hulumtime kanë treguar se meshkujt të cikat merren me “macho profesione”, siç janë ushtria dhe policia, më së shpeshti bëhet baba të fëmijëve vajza.

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *