Home / Kryesoret / Sot ”Të përbashkuar për Maqedoninë” do të shpalosin planet për të ardhmen

Sot ”Të përbashkuar për Maqedoninë” do të shpalosin planet për të ardhmen

Protestuesit që janë rrugëve të Shkupit për të protestuar për ”Deklaratën e partive shqiptare në Maqedoni” dhe kundër gjuhës shqipe kanë dhënë informacionin se sot do të shpalosin planet për të ardhmen, 

”Jemi të vetëdijshëm se jetojmë në një kohë kur shkruhet historia pasi ne i kemi protestat më të mëdha dhe më historike në Maqedoni. Kjo na jep detyrë që mos ndalemi. Sot do të shpalosim planet tona për të ardhmen. Do të shpalosim vullnetin e popullit maqedonas që është kundër binacionalizmit dhe ndarjes së Maqedonisë.” thonë ”Të përbashkuar për Maqedoninë.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *