Home / Lajme / Botë / Tariçanu është zgjedhur kryetar i Aleancës rumune të Liberalëve dhe Demokratëve

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *