Home / Showbiz / Thonë dy kunata nuk mund t’i bësh bashkë gratë e Haradinajve, kunatat më të bukura në Kosovë

Thonë dy kunata nuk mund t’i bësh bashkë gratë e Haradinajve, kunatat më të bukura në Kosovë

Thonë dy kunata nuk mund t’i bësh bashkë. Por kështu nuk qëndron edhe më gratë e vëllezërve Haradinaj.

Madje, jo vetëm dy, por të katër kunatat çdo herë shfaqen në harmoni me njëra tjetrën,

Një fotografi e postuar në “Facebook” tregon më së miri për raportin mes tyre,

Në këtë fotografi shihen së bashku: Anita, bashkëshortja e Ramushit, Lola (motra e Anitës), bashkëshortja e Dautit, Vesa, bashkëshortja e Frashërit dhe Bjondina, bashkëshortja e Vetonit. Ato jo vetëm që shihen kudo së bashku, por lirisht mund të themi se edhe janë kunatat më të bukura në Kosovë!

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *