Home / Lajme / Botë / Trump me urdhra të ri ekzekutivë

Trump me urdhra të ri ekzekutivë

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, do të nënshkruajë disa urdhra për energjinë këtë të premten, njofton një zyrtar i Shtëpisë së Bardhë.

“Kjo do të vijë në bazë të veprimeve të tjera ekzekutive që e kanë hapur rrugën për tubacione që krijojnë vende të reja pune, inovacione në prodhimin e energjisë, dhe uljen e barrës së panevojshme ndaj prodhuesve të energjisë,” ka thënë zyrtari i Shtëpisë së Bardhë, i cili foli në kushte anonimiteti,

Në mars Trump nënshkroi një urdhër ekzekutiv për t’i zhbërë rregulloret e epokës së Obamas në lidhje me ndryshimin klimatik, duke e mbajtur premtimin  e bërë gjatë fushatës zgjedhore për ta përkrahur industrinë e thëngjilli

Gjithashtu lexo

Trump kërkon ndaljen e ndihmës financiare për Serbinë, ‘shpëton’ Kosova

Administrata e presidentit amerikan, Donald Trump po bënë përpjekje që të reduktojë në mënyrë drastike …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *