Home / Lajme / Botë / Trump nënshkruan protokollin: Mali i Zi muajin tjetër anëtar i NATO-s

Trump nënshkruan protokollin: Mali i Zi muajin tjetër anëtar i NATO-s

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, ka nënshkruar protokollin me të cilën Washingtoni mbyll procedurat për pranimin e Malit të Zi në NATO.

Shtëpia e Bardhë ende nuk e ka kumtuar lajmin për nënshkrimin e protokollit. Mali i Zi pritet të bëhet anëtar i plotë i NATO-s në fund të muajit maj në Samitin e Brukselit.

Spanja dhe Holanda dy anëtare tjera të NATO-s ende nuk i kanë përmbyllur procedurat për pranimin e Malit të Zi në këtë aleancë ushtarake.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *