Home / Lajme / Maqedoni / UNITETI dënon çdo veprim të dhunshëm

UNITETI dënon çdo veprim të dhunshëm

Uniteti i dënon ashpër veprimet e dhunshme në Kuvend. Kjo nuk është mënyrë e zgjidhjes së krizës në vend. Kjo është e papranueshme dhe e thellon edhe më tepër ate.

Ky përshkallëzim duhet të ndalet nga kompetentët pergjegjës, ngase do të provokojë pasoja të paparashikueshme për qytetarët dhe për shtetin.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *