Home / Kryesoret / Zhelina nesër do të merr nuse me helikopter

Zhelina nesër do të merr nuse me helikopter

Nesër reth orës 18:00 zbret nusja me Helikopter në Zhelinë

Në mënyrën më të veçantë dhe më të pa zakontë deri më tani në Zhelinë, Nuredin Zeqiri nga Zhelina mer nusen me helikopter

Neser do te mundohemi te u sjellim pamje live gjat zbritjes të helikopterit./Radio Zhelina

Gjithashtu lexo

“Çështja mes Shkupit dhe Beogradit shkakton shqetësime në Athinë”

Gazeta greke “Kathimerini” shkruan se diplomatët grek me shqetësime i ndjekin ngjarjet në Ballkan, pasi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *