Home / Kryesoret / Zjarri përfshinë disa baraka në lagjen Karposh 3 të Shkupit (Video)

Zjarri përfshinë disa baraka në lagjen Karposh 3 të Shkupit (Video)

Në lagjen Karposh 3 të Shkupit ka shpërthyer një zjarr i fuqishëm, nga ku dalin flakë dhe tym i dendur,

Telegrafistat nga Shkupi bëjnë të ditur se nga flakët mund të jenë përfshirë disa baraka. Detaje të reja do të jepen pasi të sigurohen të dhëna të sakta rreth shkaqeve që kanë çuar në shpërthimin e zjarrit./Telegrafi/

*Foto Ilustrim

Gjithashtu lexo

Në shkurt 82,8 për qind e energjisë elektrike të konsumuar ka qenë nga prodhimi vendor

Në Maqedoni në shkurt të këtij viti janë shpenzuar 715.195 МWh energji elektrike, 37.992 mil.nm3 gaz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *