Home / Lajme / Rajon / 1 Maji – Organizata politike: 200 punonjës kanë humbur jetën në 10 vite

1 Maji – Organizata politike: 200 punonjës kanë humbur jetën në 10 vite

Përfaqësues të Organizatës Politike kanë shpalosur para Ministrisë së Mirëqënies Sociale një banderolë me emrat e punonjësve që kanë humbur jetën gjatë aksidenteve në punë.

Ata pretendojnë se në 10 vite kanë gjetur emrat e më shumë se 200 punonjësve, ndërsa akuzojnë Ministrinë e mirëqënies si institucion përgjegjës për pasigurinë në punë.

Organizata sqaroi se nuk ekziston një regjistër për viktimat e punës ndërsa të dhënat dhe emrat e tyre i kanë grumbulluar nga arkivat mediatike. Ata apelojnë për zbatim të kodit të punës.

Gjithashtu lexo

Emigranti shqiptar gjen portofolin me dollarë në New York dhe ia dorëzon të zonjës

Një emigrant nga Dibra e Madhe, i cili jeton në Staten Island, Nju Jork, ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *