Home / Lajme / Rajon / 18 aleatët që braktisën Ramën para zgjedhjeve të 18 qershorit (Lista)

18 aleatët që braktisën Ramën para zgjedhjeve të 18 qershorit (Lista)

Vetëm 14 parti do të ketë koalicioni i majtë në zgjedhjet e 18 qershorit.

Por në krahasim me zgjedhjet e kaluara, PS –së i mungojnë 18 aleatë.

Një pjesë prej tyre nuk kanë pranuar të futen në zgjedhje pa opozitën, ndërsa pjesa tjerë kanë qenë të pakënaqur pasi Rama nuk e ka nënshkruar marrëveshjen e firmosur në vitin 2013.

18 parti te koalicionit te majte që s’janë në zgjedhje

1.Aleanca e Maqedonasve, Edmond Themelko

2.Aleanca për Barazi e Drejtësi, Valentino Mustaka

3.Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet, Gaqo Apostoli

4.Partia Ardhmëria Shqiptare, Emin Subashi

5.Partia Demokratike e Bashkimit Mysliman, Osman Mema

6.Partia e Gjelbër, Edlir Petani

7.Partia e Pajtimit Kombëtar, Spartak Dobi

8.Partia e Punës e Shqipërisë, Muharrem Xhafa

9.Partia e Reformave Demokratike, Skënder Halili

10.Partia e të Drejtave të Mohuara, Ilir Vata

11.Partia Forca Rinia, Dritan Broka 21.

12.Partia G99, Ervin Mete 2

13.Partia Komuniste 8 Nëntori, Preng Çuni

14.Partia Lëvizja për Drejtësi, Astrit Kosturi

15.Partia Ligj dhe Drejtësi, Spartak Ngjela

16.Partia Personat me Aftësi të Kufizuar, Afrim Jeshili 33.

17.Partia Shqiptare Atdheu, Kreshnik Osmani

18. Partia Socialiste e Vërtetë ’91, Petro Koçi

19.Partia Socialpunëtore, Ramadan Ndreka

Në vitin 2015 Aleanca për Shqipërinë Europiane kishte 39 subjekte.

Gjithashtu lexo

Një polic turk është vrarë nga luftëtari i SHI-së në stacionin policor në Stamboll

Një polic turk mbrëmë është goditur me thikë për vdekje në stacionin policor në Stamboll …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *