Home / Showbiz / Ambra trondit…Si u gjend në parg të vdekjes, ngre akuza kundër mjekësisë në vend

Ambra trondit…Si u gjend në parg të vdekjes, ngre akuza kundër mjekësisë në vend

Ambra flet me Marjusin dhe me Enidën e i tregon atyre për problemet e mëdha shëndetësore që ka pasur, duke u shpreh se ka qenë në prag të vdekjes dhe e ka shpëtuar Zoti.

“Brenda një muaji, më ka plasur pankreasi po në të njëjtën pishinë. Më kanë lënë dy ditë në spital të Shkodrës vetëm për të bërë një skaner sepse i bëja në privat nga që ishin më të mirë. Kisha shumë dhimbje ato dy ditë. Më pas do dilja nga spitali aty dhe do të shkojë në spital në Tiranë kur mjekët thanë se isha anemike, por unë nuk kam pasur probleme dhe isha bërë gjatë kohës që isha aty. Mamaja është bërë shumë keq. Kam qenë në gradë të fundit komplet o shpëtojë. Pesë ditë në spital mundoheshin që të më përmirësonin duke marrë ilaçet më të shtrenjta, por nuk kisha asnjë përmirësim. Më bënë skaner, rezonancë dhe dolën mirë. Por pasi bëra eko dolën të tëra të zezat. Më erdhën të gjithë të afërmit. Mamaja më ka qëndruar gjatë gjithë kohës në spital”, tregon Ambra.

Ajo thotë më tej se mjekët i ishin dhënë shanse minimale për mbijetesë para se të futej në operacion.

“Më ka shpëtuar Zoti, pasi doktori tha se vajza nuk del e gjallë me 99 përqind nga operacioni. Kam qëndruar 4 orë në operacion dhe gjithçka shkoi mirë falë Zotit. Që atëherë nuk kam pasur më probleme”, tregon ajo.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *