Home / Lajme / Maqedoni / APRM do ta promovojë projektin për vetëpunësim me kreditim

APRM do ta promovojë projektin për vetëpunësim me kreditim

Në Agjencinë për punësim sot do të paralajmërohet fillimi i implementimit të projektit vetëpunësim me kreditim.

Bëhet fjalë për masën me të cilën personat e interesuar të papunë, kërkues aktivë të punës, të cilët dëshirojnë të fillojnë biznes të tyre, do t’ju mundësohet kredi e volitshme me çka do të hapen vende të reja të punës dhe do të vetëpunësohen në sferën e bujqësisë, tregtisë, industrisë së përpunimit, ndërtimtarisë, industrinë e shërbimit etj.

Detaje për projektin do të prezantojë drejtori i Agjencisë për punësim Vllatko Poposki.

Gjithashtu lexo

Sali Berisha: “Shkëndija” e Tetovës bën sot historinë!

Ish- kryeministri Sali Berisha i kushton një status ndeshjes mes Milanit dhe Shkëndijës së Tetovës, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *