Home / Showbiz / Çfarë i ‘përndjek’ ndër vite tre femrat e familjes Hoxha (Foto)

Çfarë i ‘përndjek’ ndër vite tre femrat e familjes Hoxha (Foto)

Ato janë femrat më më ndikim në vend falë medias që kanë në zotërim.

Tre femrat e familjes Hoxha kanë shkëlqyer në në eventin e organizuar nga Ami dhe Ermal Mamamqi. Dy vajzat Lori dhe Sara kanë shkëlqyer pa diskutim, por deri më tani askush nuk kishte parë nënën e tyre.

Vjollca Hoxha në mesin e dy vajzave duket më shumë si motra e tyre. Gjatë gjithë kohës femrat e familjes hoxha janë ‘përndjekur’ nga shkëlqimi.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *