Home / Lajme / Duroi 20 vite dhimbje të tmerrshme barku, mjekët u shokuan nga ajo që i nxorrën kur e bënë operacion

Duroi 20 vite dhimbje të tmerrshme barku, mjekët u shokuan nga ajo që i nxorrën kur e bënë operacion

Një grua nga Watford, Britani iu nënshtrua 20 vite më parë një operacioni për heqjen e dhjamit të tepërt, por që atëherë ka vuajtur nga një dhimbje e tmerrshme barku.
Përgjegjës për dhembjet e saj ka qenë një shirit 11 cm i gjatë i vendosur në zorrë që shërbente për ndalimin e lëngjeve të tepërta dhe nuk ishte tretur që nga vitit 1994.

Për neglizhencën e mjekëve, paaftësinë për ta zgjidhur rastin dhe mundimet që përje
toi për një kohë shumë të gjatë, ajo ka përtuar kompensim të pesështë.

Ata e kishin bindur se dhimbjet ishin normale por që fjala e tyre e gabuar bëri që ajo të vuante për 20 vite.

Gjithashtu lexo

Shkencëtarët zbulojnë 3 pika kryesore se si të jeni “të paharrueshëm” në takimin e parë

Thonë se përshtypja e parë që kemi për dikë është e qëndrueshme kështu që është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *