Home / Showbiz / Eksperiment social: Si reagojnë prishtinasit, kur dikush tenton ta mashtrojë të verbrin!? (Video)

Eksperiment social: Si reagojnë prishtinasit, kur dikush tenton ta mashtrojë të verbrin!? (Video)

Përshëndetje nga grupi GJ07Prank, fillimisht shpresojmë te jeni mir më shendet dhe ju urojmë punë të pa lodhshme.

GJ07 Prank kanë realizuar një kamerë tjetër të fshehtë.

Në videon e më poshtme, si një lloj eksperimenti social, synohet të tregohet se sa janë qytetarët të gatshëm të ndihmojnë të tjerët,

Xhirimet janë bërë në Prishtinë, ndërkaq personazh është njëri që luan të verbrin. Ai kërkon nga dikush të thyej paratë e letrës, ndërkaq një person tjetër i ekipit GJ07 mundohet ta mashtrojë.

Se si reagojnë qytetarët, shikojeni videon!

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *