Home / Lajme / Botë / Elefanti që pikturon – (VIDEO)

Elefanti që pikturon – (VIDEO)

Suda është elefant shumë i mençur. Është 4 vjeç dhe është mësuar të pikturojë veten.Ndodhet në kampin e elefantëve në Chiang Mai, Tajland. Suda nuk është një elefant i thjeshtë, ajo pikturon pa anjë problem të vetëm. Mund të shihni se sa i mahnitshëm është ky elefant që arrin të pikturojë, një situatë kjo jo shumë e zakonshme.Pikturimi dhe shumë aktivitete të ndryshme në këtë park për kafshët bëhen me qëllim për të aktivizuar dhe gjallëruar jetën e specieve të cilat kanë vuajtur nga skllavëria.

 

Gjithashtu lexo

NXËNËSIT E NAIM FRASHËRIT AKSION HUMANITAR – (VIDEO)

Nxënësit e shkollës fillore Naim Frashëri, në bashkëpunim me  mësuesit e  tyre kanë organizuar një …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *