Home / Kryesoret / Ende nuk dihet vendimi për afaristin Sead Koçan, i cili u fsheh nga drejtësia deri sa iu hoq paraburgimi

Ende nuk dihet vendimi për afaristin Sead Koçan, i cili u fsheh nga drejtësia deri sa iu hoq paraburgimi

Gjykata themelore Shkupi 1 nuk e ka publikuar ende vendimin në lidhje me afaristin Sead Koçan, i cili i iku drejtësisë dhe u paraqit pas shfuqizimit të paraburgimit të tij nga ana e Gjykatës së Lartë,

 

Vendimi do të publikohet no momentin që do të dërgohet te Prokuroria Speciale Publike (PSP) dhe te mbrojtja e Sead Koçanit.

Përndryshe, mbi tri orë zgjati përballja e PSP-së dhe mbrojtjes së Koçan, duke mbrojtur qëndrimet e tyre. PSP-ja kërkon paraburgimin e tij, kurse mbrojtja kërkon lirimin e tij duke e arsyetuar me gjendjen shëndetësore të tij, dhe se ndaj tij bëhet një gjueti publike.

Gjithashtu lexo

UNICEF: Investim në sistem efikas për mbrojtje sociale të fëmijëve të varfër

Qeveritë nga rajoni të investojnë në sistem më përkatës të mbrojtjes sociale të fëmijëve, kërkuan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *