Home / Kryesoret / Euroambasadori Zhbogar dhe Trajanovski vallzojnë salsa me maturantët

Euroambasadori Zhbogar dhe Trajanovski vallzojnë salsa me maturantët

Nën tingujt e “ Shape of you” maturantët  bënë paradën në sheshin e qytetit të Shkupit, mesditën e të premtes. Ky është vitit i 11 me rradhë i këtij organizimi nga Qyteti I Shkupit.

Maturantët bënë edhe betimin e tyre ku thuhej se: Nuk  e përdor dhe nuk do ta përdor dhunën. Asnjëherë nuk do ta mbështes atë.

Kryetari i Qytetit të Shkupit, Koce Trajanovski ju tha maturantëve se tashmë para tyre do të kenë mundësi të reja dhe duhet të kujdesen t’i shfrytëzojnë në mënyrën e duhur.

Ambasadori i BE-së në Shkup, Samuel Zhbogar, porositi maturantët që ta jetojnë këtë moment, ta kenë gjithmonë këtë energji dhe të punopjnë në ndërtimin e të ardhmes dhe vendit të tyre.

Maturantët interpretuan koreografi të ndryshme, e tek “ Salsa” shoqëri iu bëri edhe ambasadori Zhbogar dhe  kryetari i Qytetit të Shkupit, Trajanovski.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *