Home / Lajme / Maqedoni / Gjyakta Kushtetuese diskuton për subvencionet e bujqve dhe për Ligjin për Zgjedhje

Gjyakta Kushtetuese diskuton për subvencionet e bujqve dhe për Ligjin për Zgjedhje

Gjykata Kushtetuese e Maqedonisë duhet që të sjellë vendim përfundimtar për dispozitat e Ligjit për Zgjedhje dhe Ligjit për pengimin e korrupsionit, në lidhje me pagesën e subvencioneve për bujqit,

Edhe pse javën e kaluar gjykata diskutoi për çështjen e bujqve, pagesa e subvencioneve nuk është bërë ende. Ministrai e Financave nuk mundet ende që të bëjë pagesën e të njëjtave, deri në vendimin përfundimtar të Gjykatës Kushtetuese.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *