Home / Kryesoret / Gjykata kushtetuese do ta shqyrtojë punën e gjykatësve në vitin 2016

Gjykata kushtetuese do ta shqyrtojë punën e gjykatësve në vitin 2016

Gjykata kushtetuese e Republikës së Maqedonisë sot do të mbajë Mbledhje të zgjedhuar të përgjithshme ku do të shqyrtohen raportet për punën e gjykatave për vitin 2016.

Në pajtim me Rrregulloren për punë të Gjykatës kushtetuese, krahas gjykatësve të Supremes, në mbledhje do të marrin pjesë kryetari i Gjykatës së lartë administrative, kryetarët e Gjykatave të Apelit Shkup, Manastir, Gostivar dhe Shtip, ndërkaq i ftuar është edhe kryetari i Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *