Home / Kuriozitete / Gjyshi i tyre vdiq dhe u la trashëgimi një garazh, por u shokuan kur e hapën

Gjyshi i tyre vdiq dhe u la trashëgimi një garazh, por u shokuan kur e hapën

Harold Carr ka jetuar vetëm, gruaja e tij kishte vdekur më shumë se 20 vjet më parë, fëmijët e tyre ishin më të vjetër dhe secili kishte familjen e tij. Shtëpia e tij ishte heshtje totale, vetëm në Krishtlindje shtëpia mbushej me të qeshura dhe lojëra të nipërve të tij.

Deri në një pasdite, vajza e tij Juliette ka marrë një telefonatë duke u njoftuar për vdekjen e babait të saj.“Zonjë, është në lidhje me babain tuaj, sapo vdiq”, ishin fjalët e infermierit. Për të thënë lamtumirën ishte e trishtuar për familjen e tërë, nipërit dhe fëmijët.

Nuk ishte e lehtë për ta. Pas funeralit, të nesërmen në mëngjes bijtë e tij morën një telefonatë nga avokati, ishte e nevojshme për të marrë pjesë në zyrë, sepse babai i tyre u kishte lënë atyre diçka, por çfarë mund të ishte? Ai kishte vetëm një shtëpi të vjetër, megjithatë, si vullnetin e tij të fundit ai kishte shkruar:

“Unë dua që i gjithë garazhi im, të ndahet në mënyrë të barabartë për fëmijët dhe nipërit e mi”.Se cfare ju kishte lënë ai shikoni linkun mbi reklame.

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *