Home / Kryesoret / Inspektorati i punës vërtetoi: Drejtori i Ujësjellësit nuk ka diplomë fakulteti

Inspektorati i punës vërtetoi: Drejtori i Ujësjellësit nuk ka diplomë fakulteti

Inspektorati shtetëror i punës vërtetoi se drejtori i përgjithshëm i Ndërmarrjes Publike Ujësjellës dhe Kanalizim, Aleksandar Atanasov nuk ka diplomë, njoftuan nga Sindikati i punëtorëve.

Pas kontrollit të kryer, Inspektorati Shtetëror ka vërtetuar se gjatë kohës së marrjes së vendimit për emërimin në drejtor, Aleksandar Atanasov nuk ka pasur dëshmi për kryerjen e arsimit të pranuar në Maqedoni.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *