Home / Kryesoret / Intervista e plotë e Abdylfetah Alimit për rastin e Ziadin Selës, nëse më vrasin ma ban hallall (VIDEO 12 MIN)

Intervista e plotë e Abdylfetah Alimit për rastin e Ziadin Selës, nëse më vrasin ma ban hallall (VIDEO 12 MIN)

Kjo është intervista e plotë e Abdylfetah Alimit nga Orizarja e Kumanovës, ku tregon tmerin që pa natën e ejnte në parlamentin e Maqedonisë.

Alimi rrëfen se huliganët kishin për qëllim vrasjen e Ziadin Selës dhe se njëri nga huliganët ka bërtitur që puna me Selën ende nuk është kry.

Abdylfetahu mori Selën në shpinë dhe e nxjer nga dritarja e parlamentit, duke i veshur një kapelë dhe një bluzë që të mos ta identifikojnë huliganët.

Pas tre orëve i është dhënë ndihma e parë Ziadin Selës, por përsëri Abdylfetau nuk i ka besuar policisë.

Gjithashtu lexo

Deskoski: Drama me Serbinë i ka rrënjët më të thella sesa që mundohet të tregojë Vuçiq (Video)

Epilog i mirë i dramës së panevojshme, e cila ka rrënjë më të thella nga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *