Home / Showbiz / Ish-menaxheri Alanis Morissette dënohet me 6 vite burg

Ish-menaxheri Alanis Morissette dënohet me 6 vite burg

Ish-menaxheri Alanis Morissette është dënuar me 6 vite burg pasi ka përvetësuar miliona dollarë nga këngëtarja.

Johnathan Schwartz u deklarua fajtor për akuzat për mashtrim dhe paraqitjen e një deklarate false në janar sipas The Hollywood Reporter.

Ai pranoi se ka vjedhur mbi 5 milionë dollarë Morissette si edhe 1.7 milionë dollarë nga dy klientë të tjerë të paindentifikuar.

Gjithashtu ai do të japë si dëmshpërblim 8.65 milion dollarë.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *