Home / Lajme / Rajon / Juridiku bëhet 5 vjet dhe ndryshojnë kriteret e pranimit

Juridiku bëhet 5 vjet dhe ndryshojnë kriteret e pranimit

Për t’u diplomuar si jurist studentet duhet te përfundojnë 5 vite shkollim universitar. Fakulteti i Drejtësisë vitin e ri akademik del nga sistemi  3+2 i Bolonjës dhe nis me programin e integruar. Gjithashtu kanë ndryshuar edhe kriteret e pranimit. Lendet me zgjedhje te shkollës se mesme te cilat mund te mos ishin ndjekur nga gjimnazistet nuk janë me kusht për te nisur studimet ne fakultetin e drejtësisë. Ndërkohë auditorët po përgatiten për te pritur me shume studente. Dekani Hoxha flet për 750 kuota te lira nga 640 qe ishin vitin e shkuar ndonëse vetëm 610 prej tyre u plotësuan.

Gjithashtu lexo

“Balena Blu” shënon një tjetër viktimë, adoleshenti vret veten me qese plastike

Loja “Balena Blu” vazhdon që t’i marrë jetën adoleshentëve. Një 14 vjeçar indian dyshohet se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *