Home / Lajme / Rajon / Kështu festohej dikur 1 maji në Kosovë (Video)

Kështu festohej dikur 1 maji në Kosovë (Video)

Në shumë vende të botës shënohet sot 1 maji, dita e punëtorëve.

Dita e Punës, ose Festa e Punëtorëve, është një festë që festohet më 1 Maj të çdo viti, e cila synon të kujtojë angazhimin e lëvizjeve sindikale dhe vështrimin ekonomik-social të punëtorëve.

Përderisa nëpër botë protestohet, në Kosovë kjo ditë po festohet. Në vazhdim keni një video ku tregohet se si është festuar 1 maji gjatë viteve të kaluara në Gërmi.

Gjithashtu lexo

Rrahje masive në Shkup

Në një restorant në rrugën “Bosnja dhe Hercegovina” në Shkup ka ndodhur një rrahje mes …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *