Home / Kryesoret / Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.

LAMM rekomandon të kihet kujdes, të respektohet shpejtësia e lëvizjes dhe respektim i sinjalizimit të vendosur në rrugë.

Siç kumtoi, në grykat malore është e mundur paraqitja e shembjeve të vogla, veçanërisht në akset rrugore: Koçan – Makedonska Kamenicë – Dellçevë, Vinicë-Berovë, Gostivar-Strazhë, Mavrovë-Dibër-Strugë, D.Kapi-Udovë, Katllanovë-Veles, Krushevë-Demir Hisar dhe Resnjë -Bukovë.

Intensiteti i komunikacionit në drejtimet rrugore jashtë mjediseve urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *