Home / Lajme / Maqedoni / Konferencë me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Kiro Gligorov

Konferencë me rastin e 100 vjetorit të lindjes së Kiro Gligorov

 Konferencë shkencore në temë: “Roli i presidentit Kiro Gligorov në etablimin ndërkombëtar të Republikës së Maqedonisë” sot do të mbahet në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë (ASHAM).

Konferenca është me rastin e 100 vjetorit të lindjes së presidentit të parë të Republikës së Maqedonisë, Kiro Gligorov.

Organizator është Klubi diplomatik – Shkup me mbështetje të ASHAM-it.

Është paralajmëruar fjalim i akademikut dhe kryetar i ASHAM-it Taki Fiti, kryetarit të Klubit diplomatik Danço Markovski, akademikut Luan Starova, profesorit Todor Çepreganov.

Gjithashtu lexo

Starnawski përsëri zhytet në Matkë

Zhytësi i famshëm speleologjik, Krzysztof Starnawski nga Polonia, së bashku me ekip të zhytësve vendas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *