Home / Kryesoret / “Krijojmë së bashku” sot në Tetovë

“Krijojmë së bashku” sot në Tetovë

Në Qendrën për Kulturë në Tetovë sot do të hapet programi për fëmijë “Krijojmë së bashku”, në krijimin e të cilin kanë marrë pjesë edhe nxënës pa dhe me nevoja të veçanta nga shkollat “Liri” dhe “Andreja Saveski Qiqish” nga Tetova.

Do të promovohen produktet finale të projektit “Krijojmë së bashku” – ekspozitë në fotografi dhe video që i kanë punuar nxënës të shkollave nga Tetova, Shkupi dhe Strumica. Ndërsa do të shfaqet edhe një film për fëmijë i sinkronizuar në gjuhën shqipe.

Pas projekteve do të vijojë debati me temë “Kreativiteti – dritare drejt botës së dallimeve” që do të moderohet nga fotogradi Dragi Nedelçevski. Folës do të jenë edhe Jane Aktiparmankov – regjisor dhe Blerta Qamili – defektologe.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *