Home / Lajme / Maqedoni / Kthehet parcela e selisë së BFI-së në Kala të Shkupit

Kthehet parcela e selisë së BFI-së në Kala të Shkupit

Sot, Reisul Ulema H. Sulejman ef. Rexhepi bashkë me shefin e kabinetit të tij, Muzemil ef. Osmani, kanë shëtitur nëpër parcelen e selisë së BFI-së në Kalanë e Shkupit, të cilën gati një dekade të plotë ia rrëmbeu qeveria vmroiste, duke e zyrtarizuar kësisoj diskriminimin institucional kundër BFI në RM.

 Kjo tokë është e jona dhe kështu do të bëhet sapo të konstituohet qeveria e re. Këtë sihariq na e jep edhe vete Kryetari i BFI-se që shpreh gëzimin e madh tek shëtit në parcelën e cila, në momentin kur u desht t’i ndahet për selinë e ardhshme të BFI-së, u “okupua” nga kryediskriminuesi kundër shqiptarëve dhe myslimaneve të vendit, mallkimndjellësi Nikolla Gruevski.

Gjithashtu lexo

Armata e Maqedonisë shënon 25 vjetorin e formimit të saj

Armata e Republikës së Maqedonisë sot shënon 25 vjet nga formimi i saj. Solemniteti qendror është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *