Home / Lajme / Maqedoni / Ky është ministri më i ri i Qeverisë së re të Maqedonisë, Ibrahimovski është më i vjetri

Ky është ministri më i ri i Qeverisë së re të Maqedonisë, Ibrahimovski është më i vjetri

Ministri i propozuar nga RDK-ja si pjesë e ”Aleancës për Shqiptarët”, Suhejl Fazliu, është ministri më i ri në qeverinë Zaev për Vetëqeverisje Lokale, 

 

Ai është i lindur më 30 shtator të vitit 1986 dhe tani për momentin është 30 vjeç e 8 muaj.

Ministër më plak është Samka Ibrahimovski i cili ka 62 vjeç dhe 8 muaj. Ibrahimovski përfaqëson komunitetin rom në Maqedoni dhe do të jetë ministër pa resor.

Shumica e ministrave të rinj të qeverisë Zaev janë të moshës 32 deri 48 vjeç.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *