Home / Kuriozitete / Ky fëmijë flinte çdo natë të vetme me një gjarpër . Por 11 vjet më vonë, të shohim se çfarë ajo u bë…Shiko Videon..!!

Ky fëmijë flinte çdo natë të vetme me një gjarpër . Por 11 vjet më vonë, të shohim se çfarë ajo u bë…Shiko Videon..!!

Ambath është një djalë 11-vjeçar nga Kamboxhia dhe, si shumë fëmijë, ai ka një manar. Por përkëdhelur e tij nuk është ajo që ju do të thërrasë “i zakonshëm.” Kjo është një 18-këmbë-gjatë.

Kur Sambath ishte vetëm tre muajsh prindërit e tij gjetën gjarpër nën garazhen e tij.

ket Piton ishte gjithashtu vetëm një fëmijë në atë kohë dhe matet më pak se një këmbë të gjatë.

Por, pa marrë parasysh se sa herë prindërit Sambath mori njeri i bezdisshëm pak jashtë në kopsht, ajo gjithmonë ka arritur të gjejë rrugën e saj te kthehet në shtëpi.

Më në fund ata hoqën dorë dhe vendosen të mbajnë kafshën si një kafshë. Ata e quajtur atë “Chomran” dhe për 11 vitet e fundit ajo ka qenë shok besnik e djalit të tyre.

Shiko videon për të gjithë historinë e kësaj miqësie shumë të pazakontë me poshte .

Gjithashtu lexo

Mos kaloni kurrë pranë varrezave natën, e tmerrshme ajo çfarë i ndodhi këtij çifti (Foto)

Një çifti nga Britania iu duk ide e mirë që të bënin një shëtitje ende …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *