Home / Kryesoret / Lëvizja BESA sot shpalos qëndrimet rreth pjesëmarrjes ose jo në Qeveri

Lëvizja BESA sot shpalos qëndrimet rreth pjesëmarrjes ose jo në Qeveri

Lëvizja BESA pritet që sot gjatë ditës të organizojë një konferencë për gazetarë ku do të shpalos qëndrimet rreth pjesëmarrjes ose jo në qeverinë e re të mandatarit Zoran Zaev. Por, në qëndrimet e deritashme kjo parti e ka bërë të qartë se nuk kanë biseduar për poste ministrore, por bisedimet janë zhvilluar për pesë parimet e kësaj partie.

Ridenimi, pjesëmarrja në një Qeveri në të cilën nuk përfshihen njerëz të inkriminuar, marrëveshja për koalicionin të jetë e afatizuar dhe transparente, implementim i plotë i deklaratës shqiptare, si dhe qeverisje e balancuar, janë parimet për të cilat nga Lëvizja BESA thonë se i kanë vendosur si prioritare dhe të njëjtat janë të palëkundura.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *