Home / Lajme / Maqedoni / Ligjëratë për barazi mes grave dhe burrave

Ligjëratë për barazi mes grave dhe burrave

Instituti francez në Shkup organizon ligjëratë dhe debat me temë “Barazi mes grave dhe burrave sipas Këshillit të Evropës”.

Ligjëratën, që do të mbahet në BE Info qendër, do ta mbajë An Negër, eksperte në Këshillin e Evropës, doktor i shkencave dhe avokate.

Siç kumtoi Instituti francez, njëherit do të vendoset ekspozita e fotogafive të Millan Strezovskit, e titulluar si “30 Portrete të grave, të cilat luftojnë për të drejtat e grave”.

Gjithashtu lexo

Lojtarët e Fenerbahçes vizitojnë Spitalin “Istanbul Medica”

Në zyrat e spitalit Istnabul Medica në Shkup sot kanë qëndruar për vizitë përfaqësues të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *