Home / Kuriozitete / Maturantja nga Prishtina, gjurmë kujtimesh nga shkolla edhe në fustan

Maturantja nga Prishtina, gjurmë kujtimesh nga shkolla edhe në fustan

Matura është një kapitull shumë i rëndësishëm i gjithsecilit, andaj edhe maturantët mundohen të duken shumë ndryshe në këtë natë

Një mënyrë të veçantë paraqitjeje ka zgjedhur edhe nxënësja Ardita Krasniqi, nga Shkolla e Mesme e Lartë  “28 Nëntori” në Prishtinë.

Krasniqi ka pikturuar në fustanin e saj porteret e shokëve të klasës dhe profesoreshës së tyre Valbona Gashi.

Një gjë e tillë mund të pritej prej saj pas ishte në drejtimin pikturë gjatë shkollës së mesme.

Fustani i Arditës është shumë i veçantë, pasi që deri më tani nuk kemi parë diçka të tillë. Fustanin e saj e ka dizajnuar Fitore Sallteku.

Gjithashtu lexo

Qyteti ku askush nuk punon pas të mërkurës (Foto)

Pas 730 kilometrave udhëtim nga Stambolli, ju do të shkelni brigjet veriore të Turqisë, ku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *