Home / Lajme / Maqedoni / Me prezantim të rrejshëm, në mënyrë kundërligjore ka fituar 335.500 denarë

Me prezantim të rrejshëm, në mënyrë kundërligjore ka fituar 335.500 denarë

Policia parashtroi padi penale kundër shkupjanit G.M (26) i cili në mënyrë kundërligjore ka fituar 335.500 denarë nga Pellagonia bus SHPKNJP.

Siç kumtoi MPB, G.M ka gënjyer se është përfaqësues i firmës Karadenis Internacional 2017 nga Turqia, gjoja të interesuar për blerje të stacionit të autobusave Prilep. Prej 3 deri më 7 prill këtë vit disa herë është takuar me drejtuesen e ISHT Pellagonia bus pasi paraprakisht në telefon ka kontaktuar me të, pas çka, më 10 prill, rrejshëm duke shfaqur dhe mbuluar fakte, e ka shkaktuar dëmin material.

Gjithashtu lexo

Tym, zjarr e mbeturina në komunat shqiptare, politikanët bëhen gati për fushatë,rinia pa shpresa

Partitë shqiptare në Maqedoni kanë filluar përgatitjen për fushatën e zgjedhjeve lokale të cilat pritet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *