Home / Kryesoret / Ministri Kuqi nesër do të prezantojë në sesionin me temë “Riorganizimi i debitorit në procedurën e falimentimit”

Ministri Kuqi nesër do të prezantojë në sesionin me temë “Riorganizimi i debitorit në procedurën e falimentimit”

Ministri i ekonomisë Driton Kuqi më 09.05.2017 (e martë) do të ketë prezantim në hotelin “Arka” në sesionin me temë “Riorganizimi i debitorit në procedurën e falimentimit”, i cili mbahet në kuadër të projektit

“Përforcimi i kapaciteteve administrative për implementimin e kornizës ligjore për falimentimin dhe likuidimin e shoqërive tregtare”, projekt me rëndësi të jashtëzakonshme për Ministrinë e Ekonomisë  dhe ekonominë në përgjithësi, ndërsa realizohet me ndihmën e Unionit Evropian, me mjete nga Instrumenti për ndihmë paraqasëse (IPA).

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *