Home / Kuriozitete / Minjtë shpëtojnë njerëzit nga minat tokësore (Video)

Minjtë shpëtojnë njerëzit nga minat tokësore (Video)

Në Afrikë, disa njerëz janë trajner të minjëve për t’i gjetur minat tokësore,
 Duhet vite trajnimi në mënyrë që ato të kenë sukses, dhe në shembullin më poshtë, janë vendosur në një hapësirë tokësore nëntë mina, të cilat miu duhet t’i gjejë.

Se a arrin sukses, dhe a mund të shpëtojnë njerëzit përmes tyre, zbuloni në videon më poshtë.

Gjithashtu lexo

Ky është një prej gjarpërinjve më të pakapshëm në botë

Pas një kërkimi 64-vjeçar të shkencëtarëve në Brazil gjarpri më i pakapshëm në botë është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *