Home / Shëndeti / Mjeti më i mirë për pastrim të vaskës me vetëm këta dy përbërës! (Video)

Mjeti më i mirë për pastrim të vaskës me vetëm këta dy përbërës! (Video)

Keni telashe me pastrimin e vaskës? Atëherë thjesht duhet patjetër të provoni këtë mjet!

Është e thjeshtë ta bëni dhe edhe më e lehtë ta përdorni! – transmeton Telegrafi.

Ju nevojiten:

– detergjent për larje të enëve

– uthull e ngrohtë

Përzieni këta dy përbërës në pjesë të barabarta.

Më mirë do të ishte sikur të përdorni shishen me spërkatëse.

Spërkatni vaskën nëpër pjesët e ndotura dhe vetëm fshijeni!

Vaska juaj do të shkëlqejë.

Gjithashtu lexo

Barishtja e Qepujkave – Bima me Vlera të Pafundme

Edhe pse njihet me emër Italian, Erba cipollina, pra barishtja e qepujkave, bimën aromatike me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *