Home / Kryesoret / NATO e shqetësuar për situatën në Maqedoni

NATO e shqetësuar për situatën në Maqedoni

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s,Jens Stoltenberg sot ka thënë se Aleanca është shumë e shqetësuar për situatën që mbretëron në Maqedoni.

“Pikëpamja jonë është se procesi demokratik duhet të respektohet dhe shumica e re parlamentare ka të drejtë që të vendos se kush do ta formojë qeverinë”, ka thënë Stoltenbergu në diskutimin  me parlamentarët në Nënkomitetin për Siguri dhe Mbrojtje të Parlamentit të Evropës.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *