Home / Kryesoret / Organizatori i protestave me porosi tek Ivanovi: Mos ua jep mandatin, pas jush e keni popullin!

Organizatori i protestave me porosi tek Ivanovi: Mos ua jep mandatin, pas jush e keni popullin!

Në protestën e sotme të iniciativës “Për Maqedoni të bashkuar” u theksua përsëri se Platforma e Tiranës është një kërcënim i madh për unitetin dhe se Ivanov duhet të dëgjoj popullin që demonstrojnë çdo ditë, njofton TetovaSot.

 “Mos lëshoni pe nga asnjë presion. Nuk ka mandat për platformën e Tiranës. Nuk mundemi t’i përgjigjeni kryetarit të zgjedhur në mënyrë të paligjshme të Parlamentit. Në këtë shtet duhet të ketë rend dhe ligj, duhet të respektohet ligji, duhet ta ruajmë Kushtetutën, fortesa e fundit jeni ju. Apelojmë deri tek ju që të vazhdoni ta bëjni atë, deri atëherë ju do të keni mbështetjen e qytetarëve”, tha Bogadan Ilievski nga iniciativa “Për Maqedoni të bashkuar”.

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *