Home / Shëndeti / Për plotësimin e të gjitha dëshirave: Secila femër duhet t’i ketë këto tri lule në shtëpi! (Foto)

Për plotësimin e të gjitha dëshirave: Secila femër duhet t’i ketë këto tri lule në shtëpi! (Foto)

Të gjithë mjeshtrit e Feng Shui-t konstatojnë që këto lule realizojnë dëshirat dhe tërheqin energji pozitive në çdo shtëpi!

Tërhiqni dashuri, para dhe lumturi me ndihmën e tri luleve magjike të Feng Shui-t! – transmeton Telegrafi.

Bambuja

Bambuja fatsjellëse është e lehtë për t’u mirëmbajtur, ndërkaq mjeshtrit e Feng Shui-t besojnë që tërheq energji pozitive. Versioni i mbështjellë i degëve të bambusë tërheq sukses, ndërkaq nëse dëshironi dashuri të lumtur dhe jetë bashkëshortore që qëndrueshme, atëherë dy bambu vendosni në një vazo.

Për më shumë sukses dhe para në shtëpi mbani tre apo nëntë bambu. Pozicioni më i mirë është ana e majtë e shtëpisë, sa më larg nga dyert e hyrjes.

Orkideja

Lulja magjike e orkidesë në Feng Shui përdoret për zbulimin e dashurisë së re.

Nëse jeni beqar apo beqare përdorni orkidenë magjike dhe mbajeni në dhomën e gjumit, në komodinën afër krevatit.

Urthi i artë

Lulja dekorative e cila përshtatet perfekt në çdo shtëpi është urthi i artë që largon energjinë negative.

Këndi “i vdekur” në shtëpi, qoshja apo rafte të zbrazëta janë vendi ideal për urthin e artë, i cili largon energjinë negative, ndërsa tërheq dritën, theksojnë mjeshtrit e Feng Shui-t.

Gjithashtu lexo

10 të famshmit që nuk arritën t’i përmbushin standardet e bukurisë në Hollywood (Foto)

Shumë të famshëm duhet t’i përshtaten paraqitjeve të tyre në një kornizë strikte të Hollywoodit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *