Home / Lajme / Maqedoni / Përgjigje Koço Danajt për shqiptarët në Maqedoni

Përgjigje Koço Danajt për shqiptarët në Maqedoni

Zotëri Koço Danaj na mëson se çfarë të bëjn, ju drejtohet, ama vetëm me fjalë, partive politike  që të formojnë parlamentin e vet shqiptar. Kurse ne se dimë se çfarë duhet bërë, e na mëson Koço Danaj. Këtë që thoni ju i nderuar, shqiptarët e Maqedonisë jo vetëm që e kanë thënë, por edhe e kanë bërë para 25 vjetësh me Referendumin e Iliridës, prandaj kjo për shqiptarët e Maqedonisë është ide e vjetër, e kaluar hiç interesante. Këtë që thoni ju mund ta bëjnë vetëm SHBA-të dhe BE-ja, e jo Ali Ahmeti, Edi Rama, Hashim Thaçi, as ne, ju, unë, ti apo ai.

Nga Sulejman Mehazi

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *