Home / Kryesoret / Përsëri sot do të merr borxh qeveria e Maqedonisë,

Përsëri sot do të merr borxh qeveria e Maqedonisë,

Ministria për Financa, njoftoi se shteti sot përsëri do të merr borxh tek kreditorët vendorë, banka dhe kompanitë e sigurimeve,

Shumën të cilën e kërkon shteti është 10.4 milionë euro, njëjtë për aq sa duhet të merr borxh nesër tek kreditorët. Bëhet fjalë për një obligacion njëvjeçar me klauzolë devizore dhe një dyvjeçare.

Javën e kaluar qeveria kërkoi hua rreth 10.16 milionë euro, por bankat t’i japin pothuajse 1.87 milionë euro.

Gjithashtu lexo

Katër të lënduar në afër Gostivarit – (VIDEO)

Të shtunën mbrëma rreth orës 23 në autostradën Gostivar-Tetovë në afërsi të pikës së pagesës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *