Home / Kryesoret /  Plani gjeneral pret përbërjen e re të komunës – (VIDEO)

 Plani gjeneral pret përbërjen e re të komunës – (VIDEO)

Që nga viti 2003, Tetova ende është me Plan të njejtë Gjeneral Urbanistik. Prej atëherë e deri më tani edhe numri i banorëve, veturave dhe ndërtesave është rritur dukshëm dhe nevoja për një Plan të ri Gjeneral Urbanistik është shtruar që moti, por ende në formën zytare ende nuk ka një plan të ri. Nga komuna nuk kanë dhënë detaje se pse nuk është miratuar Plani i ri Gjeneral Urbanistik për Tetovën, transmeton Televizioni Koha.

Ndryshe, edhe pse kishte paralajmërime se në këtë ëprbërje të këshillit të komunës së Tetovës do të miratohet plani i ri gjeneral urbanistik për Tetovën, megjithatë edhe kjo pikë e rëndësishme për qytetin e Tetovës do të ngel për përbërjen e re të administratës dhe këshillit të komunës së Tetovës. /Tv Koha/

 

Gjithashtu lexo

Stejt Departamenti: Qeverisja e VMRO-së ka nxitur diskriminim fetar në Maqedoni

Grupet religjioze në Maqedoni vlerësojnë se ish-Qeveria e VMRO-DPMNE-së e ka favorizuar Kishën Ortodokse – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *