Home / Lajme / Botë / Polici theu xhamin dhe u mundua të shpëtojë “foshnjen” e mbyllur në veturë, por u përlot nga historia e nënës

Polici theu xhamin dhe u mundua të shpëtojë “foshnjen” e mbyllur në veturë, por u përlot nga historia e nënës

Mendoj se shumë prej nesh i njohin disa nga rregullat themelore të sigurisë për një fëmijë brenda veturës.

 

Për këtë arsye kur dikush  e sheh se këto kushte nuk plotësohen, duhet të ndërhyjë që të shpëtojë fëmijën, jeta njerëzore është gjithmonë më e rëndësishme se çdo lloj dëmi material.

Sigurisht nganjëherë mund të përballemi me situata mjaft absurde.

Kështu ka ndodhur me togerin Jason Short të New Hampshire i cili mori telefonata emergjente nga një parking i WalMart, duke shpjeguar se kishte një fëmijë të mbyllur plotësisht në një veturë.

Ishte një pasdite shumë e nxehtë dhe kjo përbënte rrezik për të vegjlit, sidomos nëse ishin të mbyllur në veturë. Short nxitoi për te veturaa në fjalë dhe theu xhamin e veturës sepse fëmija as nuk qante dhe as nuk merrte fyrmë…

Nxitoi ti jepte frymëmarrje, por vetëm kur e preku kuptoi që ishte një kukull.

Ajo ishte një kukull hiper-realiste, e bërë nga silikoni dhe mund të mashtrojë çdokënd, madje edhe Short tregoi që edhe pasi e mësoi se ishte një kukull iu deshën minuta ta besonte.

Pak kohë më vonë erdhi “nëna” e kukullës, Carolyne Seiffert, e cili shumë e pikëlluar shpjegoi se që kur ajo e humbi fëmijën e saj, i është dedikuar krejtësisht kësaj kukulle. Natyrisht, kur dëgjoi historinë e saj, Short nuk u shqetësua, përkundrazi, ai ofroi të paguante xhamin e thyer, transmeton mapo.

Seiffert tashmë është zotuar të mbajë një shkresë që shpjegon se foshnja brenda makinës është vetëm një kukull, duke shpresuar që të shmangësh konfuzione si ky.

Gjithashtu lexo

Dy terroristë hidhen në erë në Turqi

Dy terroristë nga organizata ekstremiste dhe e ndaluar “Partia maoiste komuniste” u ngritën në erë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *