Home / Lajme / Maqedoni / PSP-ja kërcënohet nga deputetët që hapën dyert e Kuvendit

PSP-ja kërcënohet nga deputetët që hapën dyert e Kuvendit

Deputetët Sasho Vasilevski dhe Luben Arnaudov të cilët kanë qenë të filmuar nga kamerat e Kuvendit, që së bashku me disa kolegë të tyre në të enjten e përgjakshme hapën dyert e Kuvendit dhe i kanë orientuar protestuesit, i kanë kërcënuar prokuroret e PSP, kur në Ohër i kanë pyetur dëshmitarët për hetimin e finansimit të paligjshëm të VMRO-DPMNE-së.

” Ishim në mbledhje, meqë kjo është detyra jonë dhe ajo që pritet nga ne. Nuk është e vërtet që ne kemi kërcënuar PSP-në, përkundrazi kemi patur një komunikim të mirë. Çfarë kërcënimesh, mbi të gjitha jemi intelektual”, deklaroi Arnaudov për Fokus.

Ndërkaq kolegu i tij Vasilevski nuk ju përgjigj mesazhit as edhe thirrjeve të bëra.

Gjithashtu lexo

Shkarkohet Zvërlevski, me 64 vota për dhe asnjë kundër

Kuvendi i Maqedonisë, pas debateve disajavëshe maratonike të deputetëve VMRO-DPMNE-së, e shkarkoi kryeprokurorin publik Marko …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *