Home / Showbiz / Puff Daddy, artisti më i pasur në botë

Puff Daddy, artisti më i pasur në botë

 Jay Z Battles dhe  Puff Daddy mbajnë  titullin e artistëve më të pasur të Hip Hop.

Lista e vitit 2017 e Forbes për pasurinë e artistëve,  përmban të njëjtat emra si vitin e kaluar.

Diddy merr përsëri kurorën me 820 milionë dollarë për emrin e tij. Ai është aktualisht miliarderi i parë i Hip Hop.  Pas tij vjen Jay Z  me  810 milion dollarë dhe Dr. Dre me 740 milion dollarë .

Në përmbylljen e listës, është vjen në vendin e katërt me 110 milionë dollarë dhe Drake  me 90 milionë dollarë.

Gjithashtu lexo

Tuna në shënjestër të kritikave

Në rrjedhë kronologjike, Altuna Sejdi – Tuna gjithmonë ka qenë një hap para kur është …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *